В Бразилії завершилася зустріч представників католицьких ЗМІ
  • Нед, 03/11/2013 - 10:14

З 28 жовтня по 1 листопада у м. Натал – столиці штату Ріу-Гранді-ду-Норті на півночі Бразилії відбулася восьма зустріч представників католицьких ЗМІ, які зібралися з цілої країни.

Дебатами керував відповідальний в бразильському єпископаті за комісію із засобів масової інформації – архиєпископ Дімас Лара Барбоса.

Учасники зустрічі мали змогу працювати в групах, а також послухати цікаві лекції, які були проведені представниками декількох федеральних університетів. Почесний професор університету Ріо-де-Жанейро – Муніз Содре в документі про взаємозв'язок між культурою, ЗМІ та релігією підкреслив, що за сучасних умов розвитку суспільства, засоби масової інформації дозволяють формувати новий тип менталітету. Для християн, множина різних засобів масової інформації стає місцем для плідної праці, ставлячи перед ними нові виклики – зазначив інтелектуал.

Під час зустрічі було представлено понад 70 доповідей щодо результатів досліджень, проведених у різних регіонах Бразилії про те як використовувати засоби масової інформації в цілях євангелізації.

За матеріалами: ekai.pl