В головній святині Івано-Франківська вітали Митрополита Володимира з Днем народження
  • Птн, 10/11/2017 - 15:43

Вчора, 9 листопада,  Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин святкував свій день народження. Привітати владику зібралось чимало священнослужителів, вірних та представників влади. Владика Володимир очолив Архієрейську Божественну Літургію на якій всі спільно молились за Боже благословення для нашого Митрополита.

Під час Служби Божої, у часі проповіді Архієрей наголосив, як важливо бути вдячним, та цінувати те, що Господь дає нам щодня, "Я дякую Богові за сьогоднішній день, за те, що дає мені відвагу йти вперед та підтримує у важких хвилинах мого служіння" - наголосив проповідник.

Після Божественної Літургії прот. Степан Балагура — Судовий Вікарій Івано-Франківської Архієпархії, спільно з віце-економом прот. Віталієм Максимівом, від імені Курії та духовенства, привітали Митрополита Володимира, бажаючи Йому ще довго та добре провадити Архієпархією. Опісля ювіляра із радісним святом привітав прот. Олександр Левицький, ректор Івано-Франківського Богословського Університету, від імені всього викладацького складу та Духовної Семінарії, бажаючи благословенного служіння у Христовому винограднику. До привітань долучились представники органів обласної та міської влади, подякувавши Митрополиту за тісну співпрацю для спільного блага кожного з людей. Відтак кожен присутній у храмі мав нагоду особисто привітати Владику з його чудовим святом.

Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ