В Іллінойсі (США) провалилася спроба законодавчо впровадити одностатеві "сім’ї"
  • Срд, 05/06/2013 - 20:25

4 червня Американська національна організація за сім’ю повідомила про провал спроби законодавчо запровадити  одностатеві "шлюби" в американському штаті Іллінойсі. Згідно з Конституцією штату, сім’я і надалі залишається життєвим союзом чоловіка і жінки. Як оголосив Ґреґ Гаріс, депутат парламенту штату, законопроект, який передбачав запровадження в штаті одностатевих «шлюбів», провалився через відсутність підтримки парламентарів.

 

В Іллінойсі Демократична партія, яка виступає за розширення ґей-«прав», традиційно перемагає на всіх виборах, тому демократи і ґей-лобі вважали, що законопроект стане їхньою черговою перемогою. Оскільки, як виявилось, уже від початку парламентарі-демократи були не готовими голосувати за законопроект, президент Барак Обама звернувся до своїх колишніх колег з закликом проголосувати за цей законопроект. Але широка кампанія, розгорнута Американською національною організацією за сім’ю в цьому штаті, змусила парламентарів не голосувати за запропонований законопроект.

 

«Дякуємо всім, хто підтримав збереження у законодавстві штату визначення традиційної сім’ї. А найперше дякуємо Афроамериканській коаліції священиків, особливо о. Джеймсу Міксу та Преосвященному єпископу Лансу Девісу, Католицькій єпископській конференції штату Іллінойс, а особливо її главі Високопреосвященному Бобу Джілліґену, Інституту сім’ї штату Іллінойс, Фонду сім’ї, Коаліції афроамериканських пасторів. Для нас було великою честю співпрацювати з цією широкою коаліцією захисників традиційної сім’ї. Ми і надалі сподіваємося на плідну співпрацю з нашими коаліційними партнерами в обороні прав традиційної сім’ї» – йдеться в оприлюдненій заяві Американської національної організації за сім’ю.

http://zdravstveniodgoj.com