В Індії християнку побили за відмову прийняти індуїзм
  • Птн, 16/08/2013 - 19:17

В індійському Раджастані християнку побили за відмову прийняти індуїзм. Індуїсти вторглися в будинок Вішаал Бел і його дружини Енід Бел, які є членами громади «Ministry is Fire of God» в Джайпурі. На той час вдома вдома перебувала лише мати Вішаала. У злочинців з собою були палиці і ножі. Зрозумівши, що подружжя вдома немає, вони жорстоко побили матір Вішаала. З травмами голови і ніг її відвезли до лікарні, коли злочинці втекли, почувши,що прийшли на допомогу сусіди.

Б'ючи літню жінку, бандити погрожували вбити її сина та невістку, якщо ті не приймуть індуїзм.

Поліція веде розслідування.

Індія займає 31 місце серед 50 країн світу, де ведуться найбільш інтенсивні переслідування християн за віру. Члени радикальних націоналістичних організацій індуїстів, які найчастіше здійснюють напади на християнські громади і церкви, проповідують ідею про те, що кожен індієць має сповідувати індуїзм.

Іншим джерелом переслідування християн в Індії є законодавство деяких штатів. Закони, що забороняють насильницьке навернення індусів в інші релігії, використовуються найчастіше проти християнських організацій, що займаються в країні місіонерською діяльністю.

За матеріалами www.sedmitza.ru