В Індії поліцейські загрожують християнській громаді, вимагаючи припинити богослужіння
  • Срд, 19/12/2012 - 17:51

Поліція індійського штату Мадхья-Прадеш «вносить свій внесок» у справу боротьби проти релігійних меншин. Правоохоронці відмовляються реєструвати скарги християн, які зазнали нападу з боку радикально налаштованих індуїстів. Іноді поліцейські самі беруть участь у насильницьких акціях проти християн.

 

Портал ASSIST News Service повідомляє про вторгнення 4 поліцейських на богослужіння громади «Gospel Church» в містечку Бутпада (округ Ратлам) 30 листопада. Пастор громади Говінд Меіда стверджує, що правоохоронці зажадали у християн припинити богослужіння і розійтися.

 

Незабаром за ними підійшла юрба індуїстських націоналістів, викрикуючи антихристиянські гасла. «Екстремісти пригрозили вбити нас, відрізати ноги, спалити наші будинки і вигнати нас з села, якщо ми продовжимо говорити про Ісуса і проводити зустрічі», розповів пастор. Потім двох пасторів громади індуїсти побили, одного з них до втрати свідомості.

 

Поліція відмовилася реєструвати скаргу. Більш того, в поліцейській дільниці Баджан (округ Ратлам) заступник інспектора Дінеш Верма вдарив 2 рази по обличчю християнина Шамбу Бхаі, який прийшов із трьома товаришами, щоб подати скаргу.

 

За матеріалами www.sedmitza.ru