В Індії в січні відбулося 29 нападів індуїстів на християн
  • Птн, 01/03/2019 - 18:28

У січні натовпи радикальних індуїстів 29 разів нападали на християн в Індії, жоден нападник не був арештований. Міжнародна правозахисна організація засудила мовчання лідерів країни.

Організація Alliance Defending Freedom (ADF) повідомила, що тільки за січень вони зафіксували 29 випадків утисків християн в 13-и штатах Індії. В результаті нападів постраждали 26 жінок і 25 дітей. Поліція ніяк не відреагувала, повідомляє Християнський Мегапортал invictory.com з посиланням на International Christian Concern.

«Це ще раз доводить, що поліція покриває злочинців, які, очевидно, знайшли собі підтримку серед політичних лідерів країни», - пояснили в ADF.

У правозахисній організації відзначили, що інциденти стали настільки поширеними, що релігійні і громадські лідери не встигають на них реагувати.

«Страшно бачити, як натовпи радикалів безкарно роблять те, що хочуть, - сказала Техміна Арора, директор ADF в Індії. - Давно час прийняти відповідні закони, щоб організатори кілька разів подумали, перш ніж збирати натовп».

Організація ADF почала працювати в Індії в 2012 році. Вона виступає за свободу віросповідання і святість людського життя.