В Індії вбили хлопчика-християнина
  • Чтв, 05/12/2013 - 11:58

В Індії минулого тижня витягли зі ставка тіло 7-річного хлопчика. У ході розслідування відкрилися жахливі подробиці тортур, яких він зазнав перед смертю через християнську віру.

17 листопада син віруючого, Анмол, зник після відвідування недільної школи при церкві Believers. Його тіло було знайдено через тиждень. Постійні погрози і переслідування його родини через християнську віру вказують на те, що за ним стежили.

«Муки і смерть цієї безневинної дитини невимовно засмутили наші серця», − говорить К.П. Йоннан, засновник і міжнародний директор служіння «Євангеліє для Азії». «Переслідування християн відбуваються щотижня, але така жорстокість щодо дитини неприпустима. В цій жахливій трагедії ми знаходимо силу і надію в Ісуса».

За повідомленням Йонанна, переслідування християн за останні кілька років зросли на 400 %.
 
Батьки Анмола останній раз бачили його, коли він йшов з дому в недільну школу. Коли він не повернувся, вони написали заяву про зникнення місцевій владі. В понеділок ввечері їх викликали на впізнання до лікарні.

Обличчя Анмола було спалене, руки зранені та спотворені вогнем, а рот зав'язаний. Шматки вугілля були покладені на живіт, де були випалені місця, а пальці ніг були зламані.

Експертиза встановила, що причиною смерті було втоплення.

Мінімум 200 осіб відвідали прощання і похорони дитини.

«Скорбота людей і крики батьків розривали серце, − сказав один з офіцерів. − Це був реально нестерпний і болючий випадок. Викрадачі нелюдяно катували дитину. Його дуже жорстоко вбили».

Подробиці про вбивць не розголошуються, необхідно подальше розслідування. Сім'я Анмола зазнає переслідувань з 2003 року, коли його батько Хариш прийняв рішення жити для Ісуса, побачивши чудесне зцілення свого брата. Тоді мінімум 45 осіб пішли за Ісусом, що викликало переслідування в цьому районі.
 
«Євангеліє для Азії» закликає молитися за розраду для батьків Анмола, брата і сестри, інших рідних, за захист для всіх віруючих і за те, щоб переслідувачі пізнали любов Христа.

За матеріалами www.cnlnews.tv