В індійському селі індуїсти спалили церкву і погрожують смертю християнам
  • Чтв, 17/10/2013 - 21:40

Члени збройної індуїстської молодіжної організації Байранг Дав спалили дотла церкву в індійському селі і тепер погрожують християнам, які там проживають, згідно з повідомленням World Watch Monitor, інформаційного агентства, яке здійснює моніторинг переслідувань християн.

Після руйнування церкви в квітні цього року християни села Тарагаон, яке розташоване в центральному індійському штаті  Чхаттісгарх, стали проводити молитовні збори у своїх будинках.

«На початку цього місяця члени Байранг Дав провели ходу з індуїстськими ідолами вздовж будинків християн, повідомило агентство.  Використовуючи гучномовці, вони наказали, щоб християни вийшли зі своїх будинків, щоб поклонитися ідолам».

«Вони погрожують нам, кажучи, що витягнуть кожного з будинку і вб'ють, якщо ми не вийдемо з наших будинків самі, - сказав один сільський житель. На поліцію чинять тиск, і вона не робить нічого, щоб захистити християн».

Згідно з інформацією World Watch Monitor, молодий індуїст з Тарагаона напав на свою 60-річну тітку - християнку, неодноразово вдарив її, потім розбив їй голову каменем, коли вона відмовилася відректися від християнської віри. Хоча вона була госпіталізована, поліція відмовилася підтримати звинувачення проти фанатика.

За матеріалами www.sedmitza.ru