В Італії вперше відбулися спільні реколекції для провідників молитовних груп з громад УГКЦ
  • Втр, 25/06/2013 - 18:14

З 22 по 23 червня 2013 р. в північно-західному італійському місті Савона з благословення Апостольського Візитатора владики Діонісія (Ляховича) проходили спільні реколекції для провідників молитовних груп, які діють при громадах УГКЦ в Італії.  Духовні науки провів Пасторальний Координатор о. Марко Ярослав Семеген.

В Італії налічується близько півсотні молитовних груп та спільнот, однак спільні реколекції проводились вперше. Через духовні вправи та науки учасники реколекцій мали нагоду замислитись над питаннями віри, труднощами та кризами у духовному житті як окремої особи, так і молитовної групи. "Віра в Христа і слухання Його слова дає можливість перемагати усі труднощі, які зустрічаємо в особистому духовному житті та на шляху розвитку наших спільнот", - акцентував реколектант.

У програмі реколекцій відбулась праця в групах, під час якої учасники мали нагоду представити власні напрацювання. Окремі розважання над молитвами "Царю Небесний", "Богородице Діво" провела їмость Любов Тарасенко, ініціатор та аніматор реколекцій. Окрім цього відбувся перегляд фільмів з обговоренням.

Завершились реколекції паломництвом до відпустового місця "Дитятка Ісус" у місті Аренцано.

Прес-служба УГКЦ в Італії