В Івано-Франківській архиєпархії УГКЦ відбулись реколекції для подружніх пар
  • Пон, 29/12/2014 - 18:23

Комісією у справах родини Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ спільно з рухом «Подружні зустрічі» 26-28 грудня 2014 в с. Ямна, м. Яремче, у реколекційному будинку оо. Редемптористів відбулись реколекції для подружніх пар.

Цього року участь у реколекціях прийняли 17 подружніх пар, які на протязі відведеного часу старалась відкрити наново свій слух, розум та серце на Бога та один одного.

Програма проведення є унікальною, а її унікальність полягає в тому, що аніматори, які проводять реколекції, а духівники після кожної науки доповнюють сказане, ділившись своїм набутим досвідом з подружнього життя, досвідом яким вони дійшли до Бога, а відтак наново відкрили себе один для одного дозволяють подругам заглибитись в стосунки один одного, відновити спілкування в сім’ї, пробачити давні образи, знайти шляхи вирішення наболілих проблем, а через Світі Тайни, спільну молитву знайти та Божественну Літургію відновити та вдосконалити діалог з Богом.    

Духівниками реколекцій були преп. о. Петро Ковальчук, ЧНІ, ієрей Юрій Прилепський – заступник голови Комісії у справах родини Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ. Аніматорами були сім’ї: Віталій та Світлана Чуйки; Олег та Світлана Карпови; Наталя та Ігор Лудчаки; Ліда та Віктор Кібірєви. У проведенні реколекцій аніматорам допомагала с. Йосафата Кудла – Згромадження Служебниць Непорочної Діви Марії УГКЦ.

Закінчились реколекції Божественною Літургією, благословенням кожної подружньої пари та святковим обідом.

ієрей Юрій Прилепський

заступник голови Комісії у справах родини