В Івано-Франківському Архієпархіальному управлінні спільною молитвою дякували Богові за прожитий рік
  • Птн, 30/12/2016 - 09:36

29 грудня, в богослужбовій каплиці блаженних новомучеників Станіславівських Григорія, Івана і Симеона, що в Івано-Франківському Архієпархіальному управлінні працівники курії, суду, фінансового відділу та комісій спільною молитвою дякували Богові за прожитий рік.

Молебень до блаженних Станіславівських відслужили Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин та Єпископ-помічник Кир Йосафат Мощич. Після спільної молитви Митрополит подякував усім працівникам Управління за їхнє служіння та заохотив й надалі невтомно та щиро виконувати свої обов’язки. «Ми маємо великий привілей – працювати для Божої слави, але, водночас, це є і велика відповідальність», - зауважив Предстоятель Івано-Франківської Архієпархії. «Тож, підводячи певні підсумки прожитого нами року, дякуймо, перш за все, Господеві та надалі трудімось для добра наших людей і нашої Батьківщини», - сказав Владика.

На завершення подячних молінь Митрополит Володимир окропив усіх присутніх свяченою водою, вітаючи з Різдвяними та Новорічними святами.