В Івано-Франківську організовують молитовні чування на парафіях у неспокійний час
  • Суб, 25/01/2014 - 16:23

Сьогодні в приміщенні Архієпархіального управління Митрополит Івано-Франківськихй УГКЦ Володимир скликав на зустріч протопресвітерів м. Івано-Франківська та ігуменів монастирів і закликав до посильної молитви в час неспокуої в державі і благословив на проведення в парафіях міста молитовних чувань. Священикам було роздано звернення Митрополлита до духовенства і вірних.
 

Зокрема у зверненні йдеться:

"Дорогі в Христі!

В цей не спокійний і тривожний  час для українського суспільства закликаємо і заохочуємо усіх Вас до посильної молитви за Батьківщину нашу Україну та її народ.

Просимо щоденно у цьому наміренні:  за мир, спокій і врегулювання конфліктної ситуації без кровопролиття і насильства, служити Святі Божественні Літургії і Молебні. У всіх храмах Івано-Франківської архієпархії і Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ проводити передзвін церковними дзвонами, рівночасно у повірених Вам парафіях і спільнотах організовувати молитовні чування у вищеподаному наміренні.

«Ще молимось Господеві Богу нашому про Святу Мудрість для християнського єднання серед Церков Володимирового Хрещення та благаємо зглянутися на всі терпіння нашого багатостраждального українського народу і благословити нашу державу Україну та кожного з нас, просимо Господи вислухай і помилуй.»

Також в час конфліктної ситуації, яка склалася в Україні загинули люди. Звертаємося до Вас отці-парохи та адміністратори парафій Івано-Франківської архієпархії і Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ з проханнямв відслужити Панахиди за душі вбитих людей в час суспільного неспокою.

Саме в таких спосіб ми долучимося до молитви нашої Церкви за Батьківщину нашу Україну і молитовно підтримуємо український народ, ЗАКЛИКАЮЧИ УСІХ ДО ПОРОЗУМІННЯ.

З Благословенням,

+ Володимир Війтишин
Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ.

+ Василій Івасюк
Адміністратор Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ."

 

З БЛАГОСЛОВЕННЯ АРХІЄПИСКОПА І МИТРОПОЛИТА ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОГО УГКЦ ПРЕОСВЯЩЕННОГО КИР ВОЛОДИМИРА ВІЙТИШИНА ОРГАНІЗОВУЮТЬСЯ МОЛИТОВНІ ЧУВАННЯ НА ПАРАФІЯХ М. ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА УГКЦ. 26 СІЧНЯ – 02 ЛЮТОГО 2014 Р.Б.

 

  Джерело: http://ugcc.if.ua/