В Івано-Франківську під час презентації журналу «Слово» розіграють поїздку до Риму
  • Срд, 23/01/2013 - 00:00

27 січня в Івано-Франківську відбудеться презентація християнського журналу «Слово», в рамках якої серед передплатників журналу буде розіграно сертифікат на безкоштовну паломницьку поїздку до Риму, а також інші призи від видавництва «Апостол». Організатори акції — видавництво «Апостол» та Паломницький центр Матері Божої Неустанної Помочі.

«Нам дуже подобається християнський журнал «Слово», який видають у Івано-Франківську, — розповів Андрій Пишник, директор Паломницького центру, — тому ми вирішили підтримати його, запропонувавши розіграш безкоштовної поїздки до Риму серед передплатників журналу».

«Такою акцією ми хочемо звернути увагу громадськості та ЗМІ на часопис, який, виконуючи свою місію нести Слово Боже серед читачів, — робить це якісно та професійно», — зазначив він.

Видання представлятимуть присутнім отець Роман Терлецький — богословський редактор та церковний опікун журналу «Слово», Уляна Андрусів — головний редактор журналу, Іван Осадчук — директор «Апостола». Сертифікат переможця розіграшу подорожі вручатиме Андрій Пишник — директор Паломницького центру Матері Божої Неустанної Помочі.

Презентація розпочнеться о 14 годині у конференц-залі готелю «Станіславів» за адресою: вулиця Чорновола, 7.
Нагадуємо, всеукраїнський християнський журнал «Слово» виходить у видавництві «Апостол». Ідея створення часопису належить отцю Роману Терлецькому, який отримав благословення Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського УГКЦ Кир Володимира Війтишина на втілення задуму в 2011 р. Поступово часопис став розповсюджуватися по всій Україні і виникла потреба розширити його. З 2012 р. часопис почав виходити раз удва місяці, з більшою кількістю сторінок і рубрик. На 2013 рік відкрита передплата на нього.

Мета журналу — пропагувати євангельські цінності, розповідати про історію Української Греко-Католицької Церкви та людей віри, які її творили, нести читачам Добру Новину, представляючи погляд Церкви на складні проблеми сьогодення свіжим сучасним стилем, у повноколірній графіці та інноваційному форматі.

Детальніша інформація на сайті apostol.if.ua .

Василь Возняк