В Івано-Франківську провели в останню путь начальника штабу батальйону "Прикарпаття"
  • Нед, 13/07/2014 - 15:56

Прикарпатці провели в останню путь загиблого в ході антитерористичної операції на Сході України начальника штабу 5 батальйону територіальної оборони майора Барана Юрія Миколайовича.

Поховали загиблого майора в Меморіальному сквері.

Нагадаємо, життя Юрія Миколайовича підступно обірвала ворожа куля 8 липня цього року на одному з блокпостів у Донецькій області.

46-річний майор Баран віддав військовій службі майже 19 років свого життя. Прийшовши до Збройних Сил курсантом Хмельницького вищого артилерійського командного училища, надалі проходив військову службу на різних посадах у ракетних військах та артилерії та у військових комісаріатах. Нагороджений медаллю. «10 років Збройним Силам України». В 2004 році звільнився з військової служби у запас, проте з початком в Україні кризового періоду, на заклик Вітчизни в травні цього року повернувся до строю, був призначений начальником штабу – першим заступником командира 5 батальйону територіальної оборони, відбув до зони проведення антитерористичної операції і залишався до останнього удару свого серця…

У загиблого військовослужбовця залишились дружина та двоє дітей.