В Івано-Франківську відбулись реколекції для дружин священиків
  • Срд, 27/12/2017 - 10:23

23 грудня 2017 р., з благословення преосвященнішого Архієпископа і Митрополита Кир Володимира Війтишина на парафії Всіх Святих Українського Народу, що в Івано-Франківську, відбулися реколекції для дружин священиків.

Реколеції були організовані з ініціативи молитовної групи «Голос Марії». Духовні науки проводив о.Юрій Козловський, викладач Івано-Франківського Богословського Університету. В духовних вправах взяли участь 19 дружин священиків Івано-Франківської Архієпархії та двоє – з Коломийської Єпархії. Реколекції розпочались з Божественної Літургії.

Перед початком богослужіння реколетант зауважив, що дуже важливим є наше намірення, яке ми довіряємо Господу Богу під час Літургії. «Намірення, гідне бути освяченим Господом». Під час Божественної Літургії всі учасниці мали можливість приступити до Тайни Покаяння чи на духовну розмову з о.Юрієм Козловським, о Василем Чорнієм, о.Ярославом Рохманом.

Божественну Літургію відслужив о.Василь Чорній, адміністратор зазначеної парафії. Розпочавши духовні розважання, о. Юрій зосередив увагу присутніх на запитанні «Я перед Богом – чим є для нього, чому я є?». Реколектант закликав застановитись над питанням, «для чого ми Богові?». Адже Господь є досконалим, тому не має потреби в нічому, але ж чому ми існуємо? Відповідь є простою. Він просто любить нас. Любов є тією дією, яка приводить щось неіснуюче в життя, в існування.

По завершенні реколекцій, всі присутні зробили спільне фото, та прощались з наміром проводити такі зустрічі якомога частіше, адже дні духовної віднови потрібні не тільки священикам, але і їхнім дружинам.