В Івано-Франківську відбувся молодіжний шаховий турнір
  • Втр, 17/07/2018 - 18:38

У п'ятницю, 13 липня, в Івано-Франківську, за підтримки Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ відбувся щорічний обласний молодіжний турнір зі Швидких Шахів і Блискавичної Гри в Шахи серед молоді віком до 30 років, юнаків і дівчат.

Перед початком турніру учасники зібрались на Службу Божу у храмі Зіслання Святого Духа (м.Івано-Франківськ, вул. Коновальця, 105), яку відслужили сотрудники храму та працівники Молодіжної комісії о.Олексій Саранчук та о.Петро Басараб.

Опісля в приміщенні Івано-Франківського Обласного Шахово – Шашкового Клубу відбулися змагання між учасниками, які могли помірятися силами на шаховому полі.

За перемогу в турнірі зі Швидких Шахів боровся 21 шахіст із Івано-Франківська, Коломиї, Снятина та Одеси. Серед гравців 3 кандидати в майстри спорту України, 16 вихованців Івано-Франківської ДЮСШ № 3.

Юні гравці проявили неабиякий хист і розум, тому ця боротьба була надзвичайно цікавою і захоплюючою. На завершення турніру було вручено призи переможцям і всім дітям, які брали участь у турнірі.

Висловлюємо вдячність учасникам турніру та усім, хто допомагав у його проведенні.