В Києві вдруге відбудеться міжконфесійна хода на захист прав дітей і сім’ї (Київ, 3 червня)
  • Суб, 06/05/2017 - 09:51

За ініціативи Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій 3 червня 2017 року, у суботу, в Києві вдруге відбудеться спільна міжконфесійна хода на захист прав дітей і сім’ї.

Мета акції – привернути увагу до проблем захисту прав дітей, утвердити в суспільстві принципи любові й поваги, виступити на захист сім’ї як союзу чоловіка і жінки, що відповідає Божому задуму та природі людини.

Збір учасників розпочнеться о 11:00 на Софіївській площі, звідки о 12:15 єдина колона сімей із дітьми на чолі з главами Церков і релігійних організацій пройде центром столиці. Перехожі матимуть можливість за власним бажанням приєднатися до акції та поспілкуватися з віруючими сім’ями.

По завершенню ходи члени Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій висловлять урочисті звернення, здійснять молитви за дітей і сім’ї. Також відбудуться концертні виступи дитячих колективів та сімей, виставка дитячої творчості.

Акція носитиме мирний характер, без політичної символіки та гасел, без будь-якої агресії та нетерпимості.

Запрошуємо усіх людей доброї волі, всією родиною та з дітьми, долучитися до організації та участі в цих заходах з нагоди Всеукраїнського дня захисту прав дітей і сімї!

Контакти Оргкомітету від УГКЦ: kyiv.ugcc@gmail.com, (044) 254 5610.