В Києві нагородили переможців та учасників конкурсу дитячого малюнку
  • Нед, 27/01/2013 - 00:00

27 січня у Храмі Св. Василія Великого відбулося нагородження дітей – переможців конкурсу дитячого малюнку до дня св. Миколая. конкурс організувала редакція сайту osbm-kyiv.com.ua. Дитячі роботи протягом двох місяців було розміщені на веб-ресурсі, де проводилося інтернет-голосування. У конкурсі взяло участь 27 учасників, з яких було відібрано по троє переможців у двох вікових категоріях: 4-10 та 10-14 років. Результати конкурсу можна переглянути за посиланням. У неділю ж відбулося урочисте вручення призів переможцям та нагородження учасників конкурсу. Парох храму о. Рафаїл Стефурак привітав батьків та дітей, присутніх у залі, та подякував усім учасникам за старання, відзначивши, що кожен з них заслуговує на перемогу. «Дітки показали, що вони знають, хто такий є святий Миколай, старалися – і показали на малюнку, як вони собі його уявляють».

 

Співорганізатор свята о. Роман Шуп’яний розповів про правила конкурсу та оголосив його результати, нагородивши учасників та призерів.

 

Поруч – у залі під храмом – кожен охочий мав змогу оглянути виставку малюнків-конкурсантів, а також зробити фото на згадку з грамотою та подарунком.

 

Дякуємо всім учасникам конкурсу та їх батькам. Сподіваємося, що в наступних конкурсах, організованих на нашому сайті, дітки будуть так само активно долучатися та демонструвати свої таланти широкій аудиторії.

 

Джерело: http://osbm-kyiv.com.ua