В Кременчуцькій виховній колонії відбулося свято спорту
  • Пон, 25/07/2016 - 16:06

Вже вкотре в Кременчуцькій виховній колонії відбулося свято спорту в національних традиціях.

Захід почався о 10.30 зі вступного слова Євгена Кваскова («Спас»),  у якому він коротенько розповів присутнім про козацтво. А далі розпочалися змагання, що, справді, можна назвати гартом.

На полі разом з козаками і волонтерами були і судді заходу: інспектор з ФСП колонії Левчановський Дмитро Едуардович та офіцер-вихователь Ясний Сергій Григорович.

Виступало два курені: «Отамани» і «Хортиця». Перемогу здобули «Отамани», що виявили більшу згуртованість і хист. В проміжних конкурсах учасникам вручали грамоти і цінні спортивні призи. Отож, ніхто не залишився без уваги.

«Спочатку хлопці були сковані, потім розрухались», - говорить заступник навчального закладу з соціально-виховної роботи Васильєв Віктор Миколайович.

«Захід хороший, руханка, активний відпочинок. Що може бути краще під час канікул? Зачепили костюми, литаври, батіг, співи. Вже питаються діти, чи буде ще?», - додає методист Голобородько Любов Іванівна.

За словами Кривка Антона («Спас»), діти дуже талановиті, лише не знають про це. Треба більше робити заходів на відкриття позитивних рис. Також це й гарний тімбілдінг-згуртованість колективу, здоровий командний дух.

Свято закінчилося, а післясмак: вся друга половина літніх канікул з грою у футбол, волейбол, баскетбол, теніс, бадмінтон. Це все завдяки такій жаданій перемозі і призам: спортивного інвентаря від жертводавців і організаторів.

Для волонтерів з Києва, які з козаками і з о. Костянтином Пантелеєм приїхали на свято в Кременчук (Ганни Онисько, Наталі Стесюк, Олексія Плохотюка), післясмак – це файні спогади і солодка втома від довгої дороги і вдалого дня...

Загороднов Павло

референт Департаменту Курії УГКЦ з Душпастирства в Силових структурах України