В Крилосі, під час нічних чувань, відбувся семінар «Бачення християнської родини в творах Праведного Митрополита Андрея Шептицького»
  • Втр, 16/02/2016 - 15:39

З благословення Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківського Кир Володимира (Війтишина), з ініціативи Комісії у справах родини Івано-Франківської Архиєпархії УГКЦ, за сприяння Комісії УГКЦ у справах родини, спільно з Івано-Франківським осередком Міжнародного реколекційного руху «Подружні зустрічі», 12 лютого 2016 р. Б. в с. Крилос, Галицького протопресвітеріату на початок нічних чувань, які щомісячно відбуваються з 12 на 13 числа було організовано семінар на тему: "Бачення християнської родини в творах Праведного Митрополита Андрея Шептицького".

Розпочався даний захід Вечірньою, яку в парафіяльному храмі очолив ієрей Юрій Прилепський -заступник голови Комісії у справах родини. Опісля він же виступив з доповіддю на тему: "Життя та діяльність Митрополита та його бачення християнської родини». Опісля ієрей Василь Чорній - голова Комісії у справах родини, роздумував над темою: "Патріотичне виховання в родині через призму творів Митрополита Андрея", а відтак з доповіддю виступив диякон Ярослав Ілюк. 

Закінчився даний захід спільною молитвою праведного Митрополита Андрея Шептицького за християнську родину.

Ближче опівночі такий же семінар відбувався у відпустовому місці Погоні, в Базиліці Погінської Матір Божої, де на щомісячні нічні чування, що проходять з 12 на 13 числа, зібрались численні вірні Івано-Франківської Архиєпархії.