В Мелітопольській виховній колонії відбувся різдвяний концерт
  • Срд, 13/01/2016 - 11:45

11 січня 2016 року, Мелітопольську виховну колонію відвідали представники душпастирства Української Греко – Католицької церкви з концертною програмою для вихованок установи, присвячену Різдвяним Святам. У виконанні Київського молодіжного Хору Церкви Святого Василія Великого прозвучало багато Різдвяних колядок.

Вже вдруге Свято Різдва хор "Захід" у складі: Руслана Данилів, Григорій Кушнір, Олександр Богомаз, Роман Гридковець, Юлія Шкромида, Маркіян Свято, Ігор Калісецький, Ольга Лукавська, Северин Наливайко, Ярина Чепіга, проводить у Мелітополі. Цього року хор відвідав також виховну колонію, де утримуються неповнолітні юнки. Митрофорний протоієрей, адміністратор парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ у м. Мелітополь о. Петер Креніцький супроводив виступ хору з колядками своєю проповіддю. Отець Петро привітав вихованок та співробітників установи зі Святом Різдва Христова, побажав  благословення миру, здоров’я і добробуту.

Також хор дівчат подарував гостям свою пісню. На обличчях світилася радість. Не   обійшлось і без подарунків – всі отримали солодощі та добрий настрій. Заступник начальника  з соціально – виховної та психологічної роботи Інна Чернікова зазначила, що для дівчат, які в силу життєвих обставин опинились в місцях позбавлення волі, такі зустрічі з релігійними  організаціями дуже позитивно впливають на  їх моральний образ та в цілому на всю соціально-виховну роботу.

Світлини про захід можна переглянути за посиланням.

За матеріалами прес-служби ДПтС України у Запорізькій області.