В неділю Українському домі відбудеться акція "Різдвяний подарунок українському воїну"
  • Чтв, 25/12/2014 - 17:48

28 грудня 2014 року о 19-00 в Українському домі за підтримки Еспресо.TV відбудеться благодійна акція "Різдвяний подарунок українському воїну"

У програмі беруть участь  відомі митці України, учасники ГО «Народна філармонія», які дали вже близько 150 концертів для української армії та біженців зі Сходу та Криму:

Раїса Недашківська, Фемій Мустафаєв, Ірина Кириліна, Руслана Лоцман, Леся Горова, Володимир Гонський, Гурбан Аббасов, Євгенія Проворова, Анжела Ярмолюк, а також представники національних меншин України та учасники бойових дій на Донбасі.

На концерт запрошені представники посольств Польщі, Литви, Азербайджану, країн, які підтримують Україну.

Оголошено збір коштів на потреби АТО та збір Різдвяних подарунків, теплих речей, медикаментів, солодощів, оберегів та духовних дарів для наших бійців, які на Різдво Христове будуть доставлені безпосередньо у військові частини та на передову.  Вхід вільний.

Головні медіа-партнери: Українське радіо, Еспресо-ТВ.

Звертаємось до ЗМІ із проханням долучитися до інформаційної підтримки благодійної акції. Сподіваємося, що разом з Вами ми зможемо поєднати небайдужих людей  та підтримаємо бойовий дух Української армії.