В Німеччині 4500 християн виступили проти уроків про гей-шлюби
  • Втр, 01/03/2016 - 19:19

Минулої неділі на вулицях Штутгарта зібралися близько 4500 християн, які не погоджуються з планами уряду затвердити нову шкільну програму, що закріплює рівність між гетеросексуальними і гомосексуальними парами. повідомляє Християнський Мегапортал invictory.com.

Раніше німецькі ЗМІ повідомили, що за кілька тижнів до державних виборів консервативна коаліція в Баден-Вюртемберзі виступила проти таких нововведень в системі освіти. Минулої неділі на вулицях Штутгарта зібралися близько 4500 осіб, не згодних з політикою уряду. Організатором акції, що отримала назву «Мітинг для всіх», виступив рух «За шлюб і сім'ю» з девізом «Зупиніть гендерну ідеологію і сексуалізацію наших дітей».

«Це безбожна революція зверху», - наводить видання слова генерального секретаря Євангельського альянсу Німеччини Хармут Штееба.

За даними ЗМІ, в безпосередній близькості від супротивників нововведень свій мітинг на підтримку змін провели представники ЛГБТ-спільнот. Прихильники нової шкільної програми скандували гасло «Ваші діти будуть схожі на нас» «Близькість місць проведення мітингів привела до сутичок, в результаті яких постраждало близько 20 осіб, включаючи трьох співробітників поліції.