В Німеччині пропонують вважати педофілію природньою сексуальною орієнтацією
  • Чтв, 28/06/2018 - 20:29

Цей текст розміщено редакцією «Католицького Оглядача» для інформування християн про небезпечні тенденції.

Підчас щорічної конференції, яка відбувалась у рамках TED - Technology Entertainment Design, LLC, в організації Вюрцбургзького університету, у доповіді студентки-медика цього університету Мір’ям Гайне прозвучала вимога вважати педофілію нормальною сексуальною орієнтацією.

Хоча коротеньке повідомлення про цю доповідь розміщене на офіційній сторінці цієї конференції, однак відеоматеріал, який є відзняту у часі доповіді Гайне, вилучено з офіційної сторінки TED, з поясненням, що це зроблено на вимогу доповідача, яка побоюється за свою безпеку. Окрім цього TED заявив, що не підтримує легалізацію педофілії.

В анотації доповіді Гайне сказано, що її доповідь ґрунтується в основному на працях професора доктора Клавса Баєра – керівника інституту сексології та сексуальної медицини в лікарні Шаріте Берлінського університету. Це, очевидно, показує, що доповідь Гайне не є, якимось випадковим ексцесом, а представляє певну точку зору, яка є присутньою в офіційній медичній науці.  

Відео з доповіддю Гайне набрало широкого поширення у соціальних мережах і отримало величезну кількість негативних реакцій. Проте, відкриття дискусії про педофілію у ключі толерантності до цього явища, вочевидь, є одним із перших кроків до спроби легалізувати педофілію.

У ході своєї доповіді Гайне заявила, що педофілія є незмінною сексуальною орієнтацією і тому є природньою, як і гетеросексуальність. Гайне закликала до толерантного ставлення до педофілів. На фоні того, що в Нідерландах уже офіційно зареєстровано партію PNVD, яка виступає за легалізацію педофілії, доповідь Гайне виглядає особливо зловісно. Подібним чином у західному світі розпочиналася боротьба за легалізацію гомосексуальних стосунків.

З українськими титрами у You Tubi відео скандальної доповіді Гайне розмістив користувач Chaos Compas.

ВІДЕО: