В Одеському екзархаті відбувся третій з’їзд молоді
  • Срд, 03/10/2018 - 12:43

28-30 вересня 2018 року відбувся третій з'їзд молоді Одеського екзархату. Організувала з’їзд Молодіжна комісія Одеського екзархату. На з’їзд, який відбувся з благословення Екзарха Одеського владики Михайла (Бубнія), прибула молодь з Одещини, Херсонщини, Кіровоградщини та Миколаївщини.

Протягом цих днів для молодої особи були представлені інтерактивні тренінги, презентація спільноти «Українська молодь - Христові» (УМХ), представлення школи християнського аніматора (ШХА), а також насичена концертно-духовна програма.  Усі разом, як одна Христова сім’я, чаювали, кавували, грали ігри й танцювали банси. Це були дні, сповнені позитивних емоцій, радості, великого щастя, родинного тепла, неймовірного співу, веселого сміху і духовного збагачення.

Такі зустрічі є «ковтком свіжого повітря» для відкриття нових можливостей, прояву ініціативи як в організаційному, так і в творчому плані в парафіях.  В останній день всі учасники мали чудову можливість спільно молитися з владикою Михайлом, який очолив Божественну Літургію. Також єпископ побажав не боятися труднощів у проголошенні Доброї Новини, бо з Христом ми можемо більше ніж собі уявляємо.

«Не забуваймо, чиї ми діти і на що здатні! Не біймося запросити Ісуса в своє серце, бо Він - дорога, безмежна любов, податель життя! Тож даймо відповідь на Його поклик, бо Він чекає!» - наголосив владика.

Прес-служба Одеського екзархату