В Пакистані троє мусульман зґвалтували 16-річну християнку
  • Чтв, 27/09/2012 - 00:00

Троє мусульман у пакистанському місті Фейсалабад зґвалтували 16-річну християнку. Цей випадок стався посеред білого дня в будинку одного із виконавців злочину. Як повідомляє агенція «Asia News», троє мусульман є віком до 30 років і походять з багатих сімей.

Як розповів місцевий священик Бонні Мендес, зґвалтування відбулося ще 20 вересня, однак лише зараз інформація про це дійшла до ЗМІ. Вранці 20 вересня Шумайла Масіх, найстарша донька в чотирьохдітній бідній християнській сім’ї, йшла провідати свою матір, яка працює в домі заможних мусульман. По дорозі її перестріли троє мусульманських молодиків, які переконували дівчину йти з ними. Коли вона відмовилась, вони силою затягли її в дім одного з них і впродовж кількох годин почергово ґвалтували її. Крики дівчини було чути аж надвір, однак ніхто не допоміг їй. Близько 17:00 години батько дівчини кинувся шукати її і, проходячи повз дім мусульманина, почув її стогін. Троє ґвалтівників одразу втекли. Батько повідомив про напад у поліцію, яка невдовзі затримала двох молодиків, а третій наразі перебуває у розшуку. Медики підтвердили факт групового зґвалтування, і Шумайла зараз перебуває в будинку свого дядька з численними фізичними та психологічними травмами.

Як зазначив о. Бонні Мендес, дуже часто в цьому регіоні християни стають жертвами мусульман саме з причин бідності. Багаті мусульмани користаються своїм становищем і не бояться правосуддя, яке стоїть на їх стороні.

За матеріалами Аsia News