В Патріаршому домі Благовіщення у Львові відбудеться Літня школа лідерів мирянських спільнот та рухів
  • Чтв, 20/07/2017 - 20:27

24-30 липня в Патріаршому домі Благовіщення у Львові вперше відбудеться Літня школа лідерів мирянських спільнот та рухів всецерковного рівня, яку організовує Комісія УГКЦ у справах мирян.

Разом з кваліфікованими доповідачами та цікавими тренерами учасники матимуть нагоду переосмислити своє завдання та місію християнського лідера. Програма укладена так, що щодня учасники зможуть відкривати нову тему, яка допоможе на їхньому шляху до усвідомленого лідерства.

Відтак, лідери мирянських спільнот всецерковного рівня зможуть почути про етичне лідерство, різницю між лідером та керівником, заглибляться в мудрість Святого Письма і вподобають собі лідерські якості старозавітнього чи новозавітнього лідера, роздумають над молитвою Церкви та місцем особистої і спільнотової молитви в ній. Разом проаналізують можливості для служіння в спільноті та для широкого загалу, познайомляться із соціальними підприємцями, -- з тими, хто своїми ідеями та служінням змінюють світ, навчаться творити команду, стратегічно мислити і планувати.

І це ще не все, адже, програма Літньої школи лідера також передбачає практикум з вирішення і запобігання конфліктів та арт-терапевтичні вправи щодо управління стресом і запобігання лідерського вигорання.

Учасників чекають цікаві зустрічі, братерська атмосфера, час для навчання та особистого зросту, молитва і мотивація для подальшого служіння.