В Полтавському краєзнавчому музеї відбувся брейн-ринг, присвячений вшануванню пам’яті митрополита Андрея Шептицького
  • Нед, 01/11/2015 - 10:56

31 жовтня в Полтавському краєзнавчому музеї відбувся брейн-ринг, присвячений вшануванню пам’яті митрополита Андрея Шептицького .

Участь у змаганнях взяли діти та молодь з Полтавщини та Харкова. Для конкурсу учасники прочитали книжку “Найдорожчий таточко”, упорядковану Юліаною  Дзюбатою. Змагання видалось напруженим, проте цікавим та захоплюючим, адже юні парафіяни Харківського екзархату ретельно вивчили біографію та діяльність їх духовного наставника. Сили виявились рівними: у молодшій лізі перемогла команда “Діти Андрея”, а в старшій – “Дороговказ“. Після того як усі учасники отримали пам’ятні дипломи та подарунки на молодь чекало чаювання.

Завдяки цьому конкурсу діти не лише краще пізнали життя та діяльність їх “найкращого таточка”, а й здружились між собою та виявили бажання до спільної праці для розвитку нашого молодого екзархату. Ми щиро вдячні усім організаторам, а особливо нашому Владиці Василю за матеріальне та духовне сприяння даному заходу. Харків також дякує полтавчанам за теплий прийом та бажає збірній команді подальшої перемоги у Всеукраїнському етапі.

Коцаба Юлія
МХС “Квіти Слобожанщини “, м.Харків