В Стрию розпочався курс вивчення методу розпізнавання плідності
  • Птн, 09/11/2018 - 09:45

7 листопада 2018 року в Сімейній порадні Єпархіального інституту душпастирства подружжя та сім’ї свв. Йоакима і Аннирозпочався навчальний курс з вивчення симптом-термального методу розпізнавання плідності.

У вступному слові ректор Єпархіального інституту душпастирства подружжя та сім’ї свв. Йоакима і Анни, о. Тарас Бабій, наголосив:«Природні методи розпізнавання плідності єодниміз важливих елементів подружнього життя та відповідального батьківства. Ці методи допомагають, як відкрити особливості дару статевого співжиття у подружжі, так і належно переживати покликання до батьківства у відповідності до гідності людського життя та Божого задуму».

Інструктор ІІ рівня з симпто-термального методу розпізнавання плідності, Ольга Костик, у ході першої лекції виклала головні аспекти анатомії та фізіології статевої системи чоловіка і жінки, без  чого неможливо зрозуміти та інтерпретувати показникиплідності подружньої пари. Наступні зустрічіпередбачають розгляд типових та нетипових циклів, а, відтак, індивідуальну працю безпосередньо з консультантами з методу розпізнавання.

Курс покликаний допомогти подружнім парам, котрі мріють про зачаття дитини або ж змушені його відтермінувати і, при цьому, не вживаючи контрацептивів, або ж прагнуть по- новому пережити радість подружнього життя через взаємне прийняття та розуміння своєї статевості.