В УГКЦ проведуть Тиждень католицького шкільництва
  • Чтв, 26/03/2015 - 22:21

15-21 квітня голови єпархіальних Комісій УГКЦ у справах освіти та виховання спільно з директорами католицьких шкіл та шкіл християнського спрямування, завідувачами садочків проведуть Тиждень католицького шкільництва на тему: «Сім’я – оселя Божої благодаті». Крім цього, 17 серпня в Києві пройде другий Освітній форум.

Про це стало відомо під час чергового засідання голів єпархіальних Комісій УГКЦ у справах освіти та виховання, яке відбулося 25 березня у Львові.

На засіданні було представлено кадрові зміни у Львівській архиєпархії УГКЦ: сестру-студитку Георгію Припутницьку іменовано референтом Комісії у справах освіти та виховання Львівської архиєпархії.

Гарною новиною в Комісії стало підвищення кваліфікації. Отець Володимир Демчук, за благословення Митрополита Тернопільського Василя, та п. Оксана Кочерган  успішно завершили дворічний курс навчання на програмі «Emerging leaders of christian schools programs» в інституті Kirchliche Pädagogische Hochschule у Відні, на який були скеровані Комісією.