В Угорщині розпочався шостий табір для дітей воїнів АТО
  • Втр, 25/07/2017 - 14:17

В понеділок, 24 липня, розпочали свою відпочинкову програму, діточки воїнів АТО та діти переселенці, які приїхали відпочивати на озеро Валенце, яке знаходиться неподалік Будапешту.

Відпочивши від довгої дороги, діточки розпочали свою тижневу таборову програму від зустрічі з отцем Дамяном Габорієм, духівником для дитячих таборів дітей воїнів АТО, які проходять цього літа, на території Угорщини. Священник розповів про умови, які потрібно виконати, щоб їхній відпочинок, був корисний для душі і тіла, і запам’ятався на все життя, А відтак, зустріч завершилася спільною молитвою, окропленням свяченої води та благословенням на час відпочинку.

У відкритті табору взяли участь: п.Штефуца Вікторія, директор табору. В рамках відкриття табору, священник зустрівся з директором готельного відпочинкового комплексу п. Когер Моргіт та подякували за гарні умови, які були створені для відпочинку українських діточок.

За інформацією прес-служби УГКЦ в Угорщині, це вже шостий таборовий заїзд для дітей воїнів АТО, в якому беруть участь 80 дітей з різних куточків України. Відпочинок спонсорується угорським урядом.

Українська Церква в Угорщині