В українських кінотеатрах України покажуть 3D-тур Собором Святого Петра
  • Суб, 20/01/2018 - 09:54

З 24 січня KyivMusicFilm запрошує в новий унікальний 3D-тур «Собор Святого Петра та Патріарші Базиліки Рима в 3D», який надасть можливість насолодитися красою та величністю чотирьох Патріарших Базилік - Собором Святого Петра, Латеранською базилікою, Базилікою Санта-Марія-Маджоре та Базилікою Святого Павла за міськими мурами, не полишаючи своє місто.

Чотири чарівні будівлі з їхніми скарбами та класичними творами мистецтва є одними з найбільш популярних пам’яток у світі, до яких збираються мільйони мандрівників та пілігримів. Відомі експерти представлять описи та власний погляд на базиліки: їхню еволюцію, найбільш відомі витвори мистецтва, історії життя Пап та митців — від Мікеланджело до Франческо Борроміні, від Берніні до Доменіко Фонтана, від Джото до Браманте.

Собором Святого Петра супроводжуватиме Антоніо Паолуччі, директор музеїв Ватикана, багатство Латеранської базиліки відкриє Паоло Портоґессі, відомий архітектор. Базиліку Санта-Марія-Маджоре покаже Клаудіо Стрінаті, знавець історії мистецтв, а Базиліку Святого Павла за міськими мурами — Мікола Форті, директор колекції сучасного мистецтва музеїв Ватикану.

Наративна лінія фільму — уривки з «Римського журналу» Стендаля, яка дозволить глядачам побачити базиліки очима відомого французького письменника, що мандрував Італією в 19 сторіччі.  

Покази відбудуться у кінотеатрах "Планета кіно" у Києві, Львові, Харкові, Одесі та Сумах та кінотеатрі "Україна" (Київ).

Фільм озвучений українською мовою.