В ураїнській громаді Атен 8 дітей вперше приступили до Святих Таїн Сповіді та Причастя
  • Птн, 02/06/2017 - 09:59

В останні вихідні травня (28 та 29 травня) в громаді УГКЦ міста Атени наймолодші парафіяни переживали особливу подію - після року підготовки та катехизації вісім дітей вперше в своєму житті приступили до Святої Тайни Сповіді, а наступного дня в урочистий спосіб прийняли до своїх сердець Євхаристійного Ісуса у Святому Причасті.

"Хочеться в особливий спосіб подякувати дітям за відповідальне ставлення до прийняття Святих Тайн, а їхнім батькам - за молитву та належний супровід своїх дітей. Також дякуємо всім, хто спричинився до катехизації дітей протягом цього року, зокрема сестрі Вероніці Галатан, ЧСВВ", - зазначив душпастир для українців греко-католиків у Греції о. Андрій Твердохліб.

Божественна Літургія в неділю, 29 травня, була особливо урочистою, адже окрім батьків, родичів та друзів, разом з громадою УГКЦ молився греко-католицький єпископ Мануель Нін.

Опісля Служби Божої діти разом із настоятелем громади о. Андрієм Твердохлібом розрізали святковий торт, який розділили з усіма присутніми.