В Уряді офіційно визнали, що готують легалізацію одностатевих цивільних партнерств
  • Пон, 14/03/2016 - 13:54

Як повідомляє «Урядовий портал», у Міністерстві юстиції України заявили, що для реалізації Національної стратегії у сфері прав людини, зокрема, покликане унормувати майнові права осіб, які проживають разом, Мінюст готує законодавство, яке легалізую в Україні одностатеві цивільні партнерства. 

Також, у Мінюсті вказали на те, що вочевидь будуть відповідні зміни до Конституції, оскільки текст заяви Мінюсту говорить про «конституційне право партнера несвідчення проти свого партнера». 

Мінюст запевняє, що у його плани не входить зміна визначення поняття шлюбу, чи узаконення одностатевих шлюбів.

У країнах де легалізовано одностатеві «шлюби» ЛГБТ лобі в досягненні цього завжди використовував одну і ту саму покрокову стратегію: переконування суспільства у тому, що гендерна ідеологія – це наукова теорія, прийняття законів про недискримінацію представників ЛГБТ за ознакою статевої орієнтації чи гендерної ідентичності, легалізація одностатевих цивільних партнерства і на кінець легалізація одностатевих «шлюбів».

В Україні уже запроваджена гендерна індоктринація у вишах під видом викладання наукової теорії та прийнята антидискримінаційна поправка, яка забороняє дискримінацію за статевою ознакою, статевою орієнтацією та гендерною ідентичністю.