«Ваша відкритість і співпраця буде давати великі плоди у вашій діяльності», - Митрополит Володимир зустрівся із Головами Комісій УГКЦ у справах родини
  • Втр, 06/10/2015 - 17:45

Зустріч Голів Комісій УГКЦ у справах родини мала сьогодні свій другий, завершальний, робочий день. Відслуживши спільну Божественну Літургію в Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового, делегати зібралися на засідання. Завітав на це засідання також і Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Володимир (Війтишин).

Голова Комісії у справах родини УГКЦ о. Богдан Тимчишин представив Митрополиту Володимиру загальну програму та плани діяльності Комісії на 2016 рік. Після чого о. Василь Чорній, Голова Комісії у справах родин Івано-Франківської Архієпархії, прозвітував про діяльність Комісії на теренах нашої Архієпархії.

«Ви повинні бути чуйними на рух Церкви», - звернувся до делегатів Митрополит Володимир. Предстоятель Івано-Франківської Архієпархії пригадав присутнім, що наступний рік, за проголошенням Папи Франциска, стане в нашій Церкві Ювілейним роком Божого Милосердя, а тому попросив звернути свої заходи та плани до даної тематики.

Окрім того Архієпископ Володимир порекомендував мати представників Комісії у справах родини в кожному деканаті, щоб, таким чином, збільшити ефективність їхньої праці. «Ви є найсильнішою і найвідповідальнішою Комісією, бо на родині стоїть все», - підсумував наш Владика.