Ватикан вживає заходів проти брехливої гендерної ідеології
  • Срд, 05/11/2014 - 10:34

У Ватикані відбудеться конференція, присвячена союзу між чоловіком і жінкою. Апостольська Столиця, здається, хоче таким чином вдарити по брехливій гендерній ідеології.

Ватикан вживає заходів проти брехливої гендерної ідеології. Як подає агентство kathpress, з 17 до 19 листопада там відбудеться конференція, присвячена гендерним питанням.

На початку конференції виступить Папа Франциск, а потім префект Конгрегації у справах віровчення, кардинал Герхард Мюллер. Крім того, виступлять інші видатні єрархи: кардинал Жан-Луї Торан, кардинал Курт Кох, Архиєпископ Вінченцо Палья і єпископ Жан Лафіт.

Під час конференції з різних поглядів розкриють взаємини між чоловіком і жінкою. Це буде не тільки католицької перспективою. Свої погляди на ці питання висловлять також англікани, мусульмани, юдеї, буддисти, індуїсти, даоси, джайни і сикхи.

Конференцію запланували незалежно від Синоду, присвяченого родині ще рік тому. Її метою є спільна розмова з представниками інших конфесій на теми великих Божих істин життя, які вважаються обов’язковими в різних культурах.

Сподіваємося, що таким чином буде представлений загальнорелігійний, а отже тим чи іншим способом занурений у природному праві, антигендерний фронт. І якщо добрий Бог дозволить, то, можливо, хтось із послідовників помилкових релігій навернеться у величі Апостольської Столиці до віри в нашого Господа Ісуса Христа.