Ватиканські медіа-структури реформують
  • Птн, 20/12/2013 - 14:14

Засоби масової комунікації Святого Престолу будуть більш функціональними, ефективними і сучасними. Забезпеченням цього займеться компанія "McKinsey & Company", а ініціатива належить Папській референтній комісії з вивчення та організації економічно-адміністративних відносин Святого Престолу. Вибір міжнародної консалтингової компанії відбувся після проведення тендеру. Робота над комплексним планом буде проходити в тісній співпраці з керівниками відповідних ватиканських відомств. Проект реформування медіа-структур буде скерований Папській комісії, яка потім виробить відповідні рекомендації для Понтифіка.

"McKinsey & Company" - це міжнародна консалтингова компанія, що спеціалізується на вирішенні завдань, пов'язаних зі стратегічним управлінням. В якості консультанта вона співпрацює з найбільшими світовими фірмами, державними установами та некомерційними організаціями.

Ініціатива з реформування медіа-структур є одним з етапів процедури приведення установ Святого Престолу до міжнародних стандартів. Робота над цим проектом була доручена одній з найбільших в світі мереж з надання професійних аудиторських, консалтингових та юридичних.

За матеріалами  http://be.radiovaticana.va