Вчені Кембриджу довели: порнографія та еротика викликають залежність на фізіологічному рівні
  • Втр, 24/09/2013 - 14:25

У дискусіях стосовно небезпечності/безпечності порнографії поставлено крапку. Порнографія така ж небезпечна як і наркотики.

Вчені Кембриджського Університету однозначно довели, що порнографія викликає залежність не тільки на психологічному рівні, але також і на фізіологічному. Тому усі переконування сексологів про безпечність порнографії доведеться тепер відкинути.

Мозок споживачів порнографічного контенту реагує абсолютно так само на порнографію, як реагує мозок наркоманів на наркотик чи мозок алкоголіка на алкоголь. Таку саму небезпеку становить також і еротика.

Недавно опубліковані результати досліджень, проведені неврологом д-р Валері Вун свідчать, що частина мозку узалежнених від порнографії, яка відповідає за відчуття нагороди, насолоди, мотивації при оглядання порнографічного та еротичного змісту стає такою ж активною, як і в наркоманів та алкоголіків при використанні речовин від яких вони узалежнені.

Така узалежненість від порнографії та еротики є залежністю на фізіологічному рівні й потребує лікування аналогічного лікуванню наркоманів та алкоголіків. Десятиліттями сексологія, під впливом свого засновника Альфреда Кінзі, сексуального маніяка, твердила про безпечність та корисність порнографії та еротики. Дослідження д-р. Вун уже проголосили підривом фундаментів сексуальної революції. Дослідження також поставили великий знак питання на науковість такої дисципліни як сексологія.

За матеріалами jutarnji.hr

 

 

на правах реклами:


в Україні нараховується близько 700 тис. лише офіційно зареєстрованих алкоголіків, проте реальна кількість у 3-5 разів вища. 40% українських дітей вживають алкоголь. Лікування алкозалежності в Києві