Велика Місія на 10000 майданах світу
  • Нед, 27/04/2014 - 13:07

Того ж дня, дня першого в тижні, коли вечір настав, а двері, де учні зібрались були, були замкнені, бо боялись юдеїв, з'явився Ісус, і став посередині, та й промовляє до них: Мир вам! І, сказавши оце, показав Він їм руки та боки. А учні зраділи, побачивши Господа. Тоді знову сказав їм Ісус: Мир вам! Як Отець послав Мене, і Я вас посилаю!

З Євангелія від Йоана 20:19-21. З Літургії Святої Меси Неділі Божого Милосердя.

Сьогодні 27 квітня, о 15.00 у Львові, біля фігури Матері Божої, Спільноти Неокатехуменальної Дороги з римо-католицької парафії св. Йоана Павла ІІ розпочинають «Велику Місію на 10000 майданах світу». Ці євангелізаційні зустрічі відбуваються на майданах міст всього світу і є відповіддю на заклик папи Франциска, який ще минулого року на початку свого понтифікату, закликав Церкву виходити до людей на вулиці і йти на периферії міст до бідних та загублених людей зі Словом Божим.

Під час цих зустрічей, коли Церква виходить до людей на вулиці, брати зі спільноти будуть даватися свідчення про те ким є Бог для тебе і для мене. Як конкретно Бог діє у житті людини. Який сенс життя. Буде проголошуватися Блага Звістка Спасіння в Ісусі Христі Воскреслому.

Цьогорічні катехези на вулицях міст є продовженням місії на площах світу. Такі зустрічі парафія проводила вже й минулого року.

Катехези відбуваються з благословення Львівського Митрополита Архієпископа Мечислава Мокшицького.

Знаковим є те, що цьогорічні катехези розпочинаються саме в день канонізації папи Йоана Павла ІІ, котрий є покровителем цієї парафії.

Катехези на вулиці біля фігури Матері Божої на площі Марійській відбудуться щонеділі о 15 годині завтра (27 квітня), 4 травня, 11 травня, 18 травня і 25 травня.

ХРИСТОС ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!!!

Настоятель парафії о. Григорій Драус і брати зі спільнот Неокатехуменальної Дороги запрошують!

Джерело: http://diocese-lviv.org