Великопосні Реколекції при Патріаршому Соборі
  • Втр, 16/04/2013 - 11:49
Великопосні Реколекції при Патріаршому Соборі

5-7 квітня цього року в храмі Благовіщення при Патріаршому Соборі св. Воскресіння відбулися Великопосні Реколекції. Настоятель храму Благовіщення о. Ніканор Лоїк, запросив проповідувати Реколекції отців Згромадження Воплоченого Слова із Вінниці. Провідною думкою всіх реколекційних наук була віра, оскільки цей рік в УГКЦ та у всій Католицькій Церкві є Роком Віри.

В п’ятницю та суботу всі богослужіння і реколекційні науки проходили в храмі Благовіщення. А закінчення Реколекцій відбувалося в неділю, 7 квітня, саме тому, що цього дня припадало Храмове свято парафії Благовіщення. З цієї нагоди урочиста Божественна Літургія на завершення Реколекцій відбулася в Патріаршому Соборі Воскресіння. Важливо помітити, як Господь благовістить Воскресіння нашій Церкві, яка на Київських горах вже сяє величними вогнями відродження в образі Патріаршого Собору Воскресіння, спершу засяявши світлом храму Благовіщення.

Дякуємо Богові за Ласку цих Реколекцій, за можливість ось так святкувати цього року Благовіщення, адже і для Згромадження Воплоченого Слова у світі Благовіщення є центральною іконою, від якої походить духовність та харизма Згромадження.

Особлива подяка о. Ніканору за запрошення та добрий приклад священика.

повідомив о.Теодосій Савчук