Верховний лицар Лицарів Колумба: католики повинні перестати голосувати за проабортних політиків
  • Срд, 03/08/2016 - 12:33

Верховний лицар Лицарів Колумба Карл Андерсон заявив на нещодавні зустрічі Лицарів Колумба в Торонті, що католики повинні припинити голосувати за політиків, які обстоюють «право» на аборт, інформує CNA.

Карл Андерсон заявив, що пора покласти край плутанині серед католиків, пора перестати створювати оправдання за голосування за політиків, які пропагують аборти. «Нам ніколи не вдасться побудувати культуру життя, якщо ми продовжимо голосувати за політиків, які підтримують культуру смерті. […] Дехто намагається виправдати підтримку політиків, які пропагують аборти, через заплутану еквілібристику. Вони стверджують, що іншими важливими питаннями такі політики компенсовують свою підтримку абортам. Але «право» на аборт, це не просто ще одне політичне питання. Це – правовий режим, який уже призвів до смерті більш як 40 млн. людей. 40 млн. – це більше як населення цілої Канади» - зазначив Андерсон.

Також Верховний лицар зауважив, що більшість канадців та американців виступають за суттєве обмеження «права» на аборт. А значна їх більшість вважають аборт морально невиправданим.