«Веселі канікули з Богом – 2017» у Підлютому
  • Чтв, 16/03/2017 - 08:11

Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ у мальовничому урочищі Підлюте організовує літній відпочинковий табір для дітей «Веселі канікули з Богом – 2017».

Протягом семи днів у мальовничому куточку Українських Карпат діти зможуть цікаво і весело провести час на свіжому повітрі у духовному зростанні та фізичному загартуванні.

Таборова програма складається з двох частин: теоретичної і практичної. Теоретична частина включає в себе катехизаційні науки та розповіді про історію нашого краю і  особливості духовно-культурного життя.  Практична частина включає участь у Святій Літургії та прийняття Святих Тайн Сповіді та Причастя.

У програмі табору також різноманітні конкурси, вікторини, забави, ватра, походи на гірські вершини, екскурсія на стави форельного господарства, мандрівка в лісництво та багато іншого.

Бажаючим поїхати в табір необхідно до 20 квітня заповнити анкету учасника табору та написати заяву на ім’я директора табору.

За детальнішою інформацією звертайтеся до своїх священиків на парафіях або до адміністратора комплексу в урочищі Підлюте бр. Ростислава тел. 0961204372