ВЕСЕЛІ КАНІКУЛИ З БОГОМ ТА ДРУЗЯМИ ПРОВЕЛИ ДІТИ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ІТАЛІЇ
  • Срд, 21/06/2017 - 12:03

Українське літо вже традиційно знаменується початком християнських таборів, які організовує УГКЦ в Італії. З 11 по 18 червня відбулися Веселі канікули з Богом на березі Тірренського моря у Каламброне (Піза). Провідною темою цьогорічного табору стало гасло Патріярха Йосифа: «Великого бажайте», адже для кожного є важливим творити стосунки дружби та чутися потрібним.

Організовані душпастирями УГКЦ з центрального регіону, у цьогорічному таборі взяли участь діти з українських та італо-українських сімей Тоскани та Умбрії. Як і минулого року провідниками цьогорічного табору стали група аніматорів під проводом о. Любомира Глодюка, голови молодіжної комісії Львівської Архиєпархії.

Метою табору, через участь у різноманітних навчально-пізнавальних та духовно-культурних заходах, стало велике бажання всіх наблизитися до Бога та живучи вірою в Ісуса Христа, поважати і любити своїх батьків та Батьківщину не забуваючи свого коріння.

Основне завдання табору полягало в тому, щоб вчитися допомагати один одному відкривати свої дари, зрозуміти, що кожна людина особлива і неповторна та є люблена такою якою вона є.

Табір завершився подякою Богові, організаторам, провідникам та учасникам з надією провести Веселі канікули з Богом та своїми друзями у наступному році.