Віце-президент США до студентів-християн: готуйтесь до переслідування
  • Пон, 20/05/2019 - 12:29

Минулого тижня віце-президент США Майк Пенс звернувся із промовою до студентів-випускників Університету Ліберті у Вірджинії, під час якої сказав, що вони повинні готуватись до «опозиції» у світі, де переслідування християн досягнуло рівня геноциду.

«Правда полягає в тому, що ми живемо в часи, коли свобода релігії перебуває під нападом», - зазначив він.

«Комітет США у справах міжнародної релігійної свободи повідомив мені, що сьогодні християни страждають від переслідування в усьому світі більше, ніж будь-яка інша релігія. До речі, Великобританія минулого тижня видала звіт, в якому йдеться про те, що переслідування християн у всьому світі є «близьким до рівня геноциду», - говорив віце-президент США.

Майк Пенс зазначив у зверненні до випускників, що вони живуть в часи, коли «стало прийнятним і навіть модним висміювати і навіть дискримінувати віруючих людей». Така доля спіткала і його дружину, котру піддали висміюванню за те, що вона навчала в школі, яка визнає традиційне християнське вчення про сексуальність і подружжя. «Ми пережили жорстокі напади з боку лівацьких ЗМІ. А один із репортерів провідної газети запустив новий хештег під назвою «викриваємо християнські школи», запрошуючи студентів ділитись своїми «історіями жахів» християнської освіти», - наводить слова Майка Пенса LifeSiteNews.

Віце-президент нагадав, що «свобода релігій є вписана у Першій поправці Конституції і в серцях кожного американця. І такі напади на християнську освіту є неамериканськими».

Майк Пенс зазначив слухачам, що прийшов до них «не як ваш віце-президент, а як брат у Христі», додаючи, «якщо те, що ви побачили, почули та навчились у цьому місці вписалось у ваші серця, виходьте звідси і живіть цим, діліться, бо Америка сьогодні потребує більше, ніж будь-коли, чоловіків і жінок цілісності та віри».

Він також наголосив, що «деякі із найбільш гучних голосів толерантності сьогодні є мало толерантними до традиційного християнського вірування. Тому у вашому щоденному житті будьте готовими до цього. Бо вас проситимуть не лише бути толерантними до речей, які порушують вашу віру; вас проситимуть схвалити їх. Вам скажуть приклонити коліно перед ідолами популярної культури».

«Тому вам слід підготувати свій розум до дії, чоловіки і жінки. Вам слід показати, що ми можемо любити Бога і любити ближніх водночас словами і вчинками. І вам слід бути готовими зустріти опозицію», - додав він.

«Вірте у те, що Той, Хто привів вас сюди, ніколи не залишить вас, не забуде про вас, бо Він буде з вами завжди», - наголосив на завершення Майк Пенс.