Від 1973 року в США абортовано 58 мільйонів дітей
  • Пон, 30/01/2017 - 15:21

Минулого тижня у Вашингтоні, США, відбулось три знакові події за участю великої кількості людей: інавгурація нового президента, Марш жінок та Марш за життя. Кожна з цих подій хотіла б заявити, що саме на неї зібралось найбільше учасників.

Однак під час свого виступу на Марші за життя, його президент Джин Мансіні сказала: «Впродовж цього тижня багато говорять про кількість людей. Марш жінок багато говорив про кількість своїх учасників і кількість «лайків» у Facebook. Проте єдина кількість, яка мене турбує і турбує усіх тут присутніх – це 58 мільйонів», інформує LifeSiteNews.

«Від 1973 року ми втратили 58 мільйонів американців через аборти. Сьогодні ми стоїмо тут заради них», – наголосила Джин Мансіні. – «Ми стоїмо за тих маленьких, невинних дітей, які втратили життя, і ми стоїмо за їх матерів, які жаліють, що були причетними до цього».

Нагадаємо, що в 1973 році Верховний Суд США легалізував аборти рішенням «Roe v. Wade», дозволивши матерям вбивати їх ненароджених дітей шляхом аборту практично без вагомої причини.

Джин Мансіні також розповіла статистику, відповідно до якої впродовж року в США роблять близько 1 млн абортів, і лише 22 тисячі усиновлень новонароджених.