Відбулась чергова зустріч у Школі духовності та євангелізації
  • Втр, 28/05/2013 - 20:25

24-26 травня в реколекційному центрі Згромадження Найсвятішого Відкупителя (отців редемптористів), що на вул. Замарстинівській, 225, тривала зустріч Школи духовності і євангелізації Львівської архиєпархії
Цікаво та змістовно розкрив тему « Жінки віри у Старому Завіті» доктор богослов’я і літургіки, біблійний перекладач, ієромонах Студійського уставу Рафаїл Турконяк.
Учасники школи досліджували Святе Письмо, як жінки смиренно приймали Божу волю (Рут, Марія) й намагались "допомогти Господу " (Сара, Ревека, Рахиль). Як були готові жертвувати собою заради порятунку свого народу (Дебора, Юдит, Естер).

 

Також о. Рафаїл поділився своїм великим досвідом перекладацької праці та спогадами про Патріарха Йосифа, що збагатило учаників та додало особливого ентузіазму в дослідженні Святого Письма.

 

Нагадаємо, що у Рік віри програма школи передбачає вивчення Святого Письма, яке є джерелом християнської віри.

 

Додамо, що наступна зустріч у Школі духовності та євангелізації буде проходити у Львівській духовній семінарії Святого Духа (вул. Хуторівка, 35). Учасники зустрінуться з доктором біблійних наук Юрієм Щурком. Тема: "Поетичні книги Старого Завіту".

 

Джерело: www.ugcc.lviv.ua