Відбулась всеукраїнська зустріч для осіб, задіяних у душпастирство родин
  • Срд, 30/06/2021 - 20:56

25-28 червня у Вищій Духовній Семінарії Львівської Архідієцезії в Брюховичах відбувалась ІІІ Всеукраїнська зустріч для осіб задіяних у душпастирство родин. Темою зустрічі була « Євангелізація через суспільні медіа та як бути вільним в контакті з віртуальним світом». У зустрічі брало участь понад 120 учасників зі всієї України.
 

Очолював семінар єпископ-помічник Кам’янець-Подільської дієцезії Радослав Змітровіч, голова Комісії при єпископаті РКЦ до справ родини. Ведучими цього семінару-практикуму були Богна Бялецька –психолог, президент Фонду охорони здоров’я i психотерапії та Давид Радомський – тренер м’яких та управлінських навичок, кар’єрний радник та інструктор Desing Thinking.

Розпочалась зустріч спільною молитвою та вступним словом єпископа-помічника Львівської архідієцезії Едуарда Кави. Протягом чотирьох днів працівники та волонтери душпастирства родин мали можливість прослухати семінари на такі важливі теми, як роль суспільних медій у Євангелізації, а також про психологію використання інтернету, механізми узалежнень та багато інших важливих аспектів.

Також відбулась зустріч дієцезіальних душпастирів родин із Комісією до справ родин при Конференції єпископів РКЦ в Україні. Семінар завершився 28 червня Святою Месою, яку очолив архієпископ Мечислав Мокрицький митрополит Львівський у співслужінні з єпископами Радославом Змітровичом, Миколою Лучком, Мар’яном Бучеком та священниками, що приймали участь у зустрічі.