Відбулася організаційна зустріч волонтерів місії “Центр Опіки Сиріт”
  • Срд, 28/02/2018 - 14:16

26 лютого 2018 року відбулася організаційна зустріч волонтерів місії “Центр Опіки Сиріт” ЛА УГКЦ. Капелани місії, о. Роман Прокопець та о. Тарас Мисяковський підняли на обговорення ряд питань:

  1. 23-25 березня відбудуться реколекції для волонтерів, які проведе о. Андрій Хомишин – військовий капелан. Духовна віднова відбудеться в с. Тисовець, вартість проживання 340 грн. Зголошуватися можна до о. Тарас Мисяковського – 0985281951
  2. 26 березня в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла волонтери місії організовують Хресну дорогу для парафіян і усіх бажаючих. Необхідна допомога у організації та проведення Хресної дороги. Хто б з волонтерів хотів допомогти звертайтеся до о. Романа Прокопця – 0972953606.
  3. Впродовж Великого Посту капелани та волонтери завітають до дітвори у школи-інтернати, навчально-реабілітаційні центри та дитячих будинків з Хресною дорогою.
  4. 30 березня волонтери “Руки Допомоги” святкують своє День Народження! Усіх запрошуємо на святкування. Деталі згодом.
  5. Усі ми готуємось до зустрічі з Воскреслим Ісусом. Отож, 12 квітня 2018 року відбудуться наші щорічні Великодні забави. Ми чекаємо понад 400 дітей, тому заохочуємо активну молодь, яка готова долучитися до організації. У заході заплановано розкриття однієї із етнічних груп, майстер-класи, концерт, гаївки, ігри.

Кожен з Вас може долучитися до нашої спільноти і разом робити добрі справи. Капелани та волонтери місії організовують багато проектів та цікавих поїздок. На реалізацію усіх цих подій необхідно багато рук. МИ ЧЕКАЄМО САМЕ НА ТЕБЕ. Бо тут ти зможеш попробувати свої сили в новій сфері, отримаєш багато друзів та знайомств.