Відбувся дводенний тренінг для лідерів мирянських спільнот УГКЦ «Побудова команди. Вирішення конфліктів у спільноті»
  • Срд, 25/07/2018 - 11:39

Для лідерів мирянських спільнот та організацій Комісія у справах мирян УГКЦ провела дводенний тренінг «Побудова команди. Вирішення конфліктів у спільноті» у смт. Брюховичі 22-24 червня 2018р.

Були залучені лідери із різних спільнот та єпархій УГКЦ України.

Лідери брали участь у міні-лекціях, дискусіях, практичних вправах для кращого розуміння побудови міцної команди, типів та стратегії поведінки у конфлікті та шляхи їх вирішення.

У командах учасники вчились створювати та планувати спільні проекти та заходи, які б послужили розбудові спільноти та парафіяльної громади, вдало спланувати час реалізації поставлених цілей, розподіляти ролі та обов’язки у команді,  разом досягати поставлених цілей у заданий термін часу. Група учасників освоїла поняття ефективного лідера та завдяки роботі в міні-групах засвоїла типологію стилів лідерства.

В часі тренінгів із психологом лідери проходили тести, які розкривали їхній рівень конфліктності. Також, лідери розглянули стилі поведінки в часі конфлікту та конфліктогенні чинники, що провокують їх.

Такий дводенний тренінг  дав змогу лідерам спільнот освоїти навички командобудування, виявляти причину конфліктів та їх подолання.