Відбувся курс реабілітації для медичних працівників Харківського військового госпіталю
  • Втр, 08/08/2017 - 20:52

Відбувся курс реабілітації для медичних працівників Військово-Медичного Клінічного Центру Північного Регіону міста Харкова. Програма реабілітації проводилась у Марійському духовному центрі с. Зарваниці Тернопільської області. Учасники мали змогу взяти участь у щоденній Святій Літургії. Також відбувалися зустрічі з психологом та духівниками.

Цікаві екскурсії храмами та молитви біля Чудотворної ікони Зарваницької Богородиці сприяли кращому розумінню важливості служіння у військовому госпіталі. Добрим завершенням курсу реабілітації стала поїздка до с. Заздрість у Музейно-меморіальний комплекс “Рідна хата” Патріарха Йосипа Сліпого “, де учасники краще змогли пізнати історію Української Греко-Католицької Церкви.

Курс реабілітації відбувся за сприянням Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я та духівників військового госпіталю о. Андрія Насінника (м. Харків) та о. Олега Ворони (м. Тернопіль).

“Подібні поїздки для медичних працівників є дуже важливими, адже особи, які працюють у військовому госпіталі, багато віддають своїм підопічним і самі потребують відновлення”, – ділиться капелан Харківського госпіталю о. Андрій Насінник. Як розповідають самі медики, їм поїздка дуже сподобалася, у Зарваниці вони немов би зачерпнули сили, натхнення для подальшого служіння.